Idealios pirštinės automobilių pramonei. Šios revoliucinės deimantinės tekstūros nitrilo pirštinės skirtos sektoriams, kuriuose dirbama drėgnoje ir slidžioje aplinkoje.

MERCATOR® gogrip ypač pravers automobilių pramonėje, dėl savo nuostabaus sukibimo, kurį, be kita ko, užtikrina ir be pudros.

Jos taip pat rekomenduojamos automobilių, statybų ir degalų pramonėje – visur, kur jūsų ranka turi būti apsaugota nuo nešvarumų ir yra veikiama cheminių medžiagų, tokių kaip alyvos ar tepalai.

Nė viena kėbulo dirbtuvė ar kėbulo dažų parduotuvė neapsieina be aukštos kokybės pirštinių. MERCATOR® gogrip nitrilo pirštinės leidžia jaustis saugiai dirbant. Deimantinės struktūros raštas užtikrina geresnę oro cirkuliaciją pirštinės viduje, o tai neleidžia rankai prakaituoti naudojimo metu.

  • Cheminis atsparumas

Tiek mechanikas, tiek „pasidaryk pats“ mėgėjas dažnai susiduria su įvairiomis cheminėmis medžiagomis, tokiomis kaip tepalai ar alyvos.
Šios pirštinės turi aukščiausią apsaugą – III kategorijos, B tipo.

  • Atsparumas mikroorganizmams

MERCATOR® gogrip nitrilo pirštinės atitinka ASTM F 1671 ir EN ISO 374-5 reikalavimus. Taigi jie apsaugo nuo mikroorganizmų, tokių kaip virusai, bakterijos ir grybeliai. Tai neįkainojama veikla, susijusi, pavyzdžiui, su oro kondicionavimo paslaugomis, kai labai tikėtinas kontaktas su grybeliais.

  • Optimalus storis, ilgis ir tinkamumas

Patvarios MERCATOR® gogrip nitrilo pirštinės storis yra 3 kartus didesnis nei standartinių pirštinių, o tai, viena vertus, užtikrina tinkamą apsaugą, kita vertus, leidžia saugiai suimti ir atlikti operacijų tikslumą.

  • Patvirtinimas sąlyčiui su maistu

MERCATOR® gogrip yra patvirtintos sąlyčiui su maistu pagal Europos Komisijos direktyvą Nr.1935/2004.

 

 

GOGRIPJ/2XL

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Dydis
L
M
XL
Kiekis pakuotėje
50 vnt.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: